Move Beyond benoemt Rob Hoefnagel tot Algemeen Directeur 

25 mei 2022


Sinds 1 maart is Rob Hoefnagel (38) aangesteld als Algemeen Directeur van het strategisch project- en interim managementbureau Move Beyond. Hiervoor was hij Business Unit Manager Business Analytics bij Axians. In zijn nieuwe functie richt Rob zich op het verder ontwikkelen van zowel de strategische positie van Move Beyond als de innovatie binnen de interne organisatie. Met de aanstelling van Rob zet Move Beyond de volgende stap in haar ambitie om de leidende partner te worden in project- en changemanagement voor zowel haar klanten als medewerkers.

 

Van datagedreven werken naar strategie executie
Rob begon zijn carrière bij het business intelligence bedrijf Eniac in de tijd dat datagedreven werken nog in de kinderschoenen stond. In de volgende vijftien jaar vervulde hij diverse functies binnen dit vakgebied, zowel als zelfstandige als in loondienst. Zo is Rob founder van Sportence en begon hij in 2014 bij Axians. Hier heeft hij in korte tijd carrière gemaakt en was hij verantwoordelijk voor de oprichting van Axian’s start-up, Axians Urban Science in Amsterdam. In zijn laatste functie, Business Unit Manager Business Analytics, was hij eindverantwoordelijk voor een team van zestig man en de ontwikkeling en implementatie van Business- en Artificial Intelligence. Onder de leiding van Rob zijn er nieuwe proposities op de markt gebracht en is er een cultuurverandering doorgevoerd.

Waar de strategie voor de realisatie helder op papier staat, zit de uitdaging vaak in de executie.

Rob over zijn nieuwe aanstelling: “Met de functie Algemeen Directeur geeft Move Beyond mij de kans om mijn ambities als ondernemer, maar ook als eindverantwoordelijke te realiseren. Zowel op de korte als de lange termijn staan productie-, handel- en retailbedrijven voor grote strategische veranderingen. Onze klanten hebben de ambitie om te groeien en te transformeren naast hun dagelijkse operationele uitdagingen. Waar de strategie voor de realisatie helder op papier staat, zit de uitdaging vaak in de executie. Wij zijn bij deze vraagstukken de juiste partner voor onze klanten om de strategie uit te voeren. Onze rol zien we door onze expertise dan ook alleen maar groeien, bijvoorbeeld bij IT- en supply chain programma’s. Deze unieke propositie in combinatie met de cultuur in onze organisatie, maken dat ik van Move Beyond de leidende partner bij strategische verandering wil maken.”

Arthur Verweij, voormalig Algemeen Directeur bij Move Beyond: “Ik ben ontzettend blij met Rob als opvolger. Rob heeft de ervaring en kennis om onze organisatie in de komende jaren naar een volgend niveau te tillen. Hij weet waar de behoefte in de markt ligt en hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Daarnaast past Rob met zijn open en no-nonsens houding en zijn passie om impact te maken bij ons bedrijf, waar deze eigenschappen hoog in het vaandel staan. Deze combinatie maakt Rob de perfecte kandidaat om Move Beyond verder te brengen in ons doel marktleider te worden in project- en changemanagement.” 

Rob heeft de ervaring en kennis om onze organisatie in de komende jaren naar een volgend niveau te tillen.