Waardering krijgen voor wat je doet én voor wie je bent

Move Beyond biedt mij de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als project- & changemanager. Het is een afwisselende baan waarin ik zelfstandig gave projecten binnen de supply chain van verschillende bedrijven begeleid in combinatie met ondersteuning en coaching vanuit Move Beyond.  

Naast afwisseling en zelfstandigheid biedt dit werk mij ook een steile leercurve. Niet alleen door de uitdagende opdrachten die goed aansluiten bij mijn ambities, maar ook door de samenwerking met collega’s.  

Bij Move Beyond werken alleen maar ervaren projectmanagers met ook nog eens uiteenlopende achtergronden. Ze komen uit de consultancy, uit de lijn of een combinatie van beide. Van hen kan ik veel leren. Bij elk project is één van je collega’s jouw schaduwmanager, met wie je wekelijks bespreekt hoe het gaat en hoe je zaken eventueel anders of beter aan kan pakken. Er heerst echt een sfeer van elke dag samen een stap verder komen.  Dat geeft veel energie en een teamgevoel. Daarnaast zijn er ook regelmatig verschillende kennisdelingssessies, zoals expertmeetings en trainingen. En natuurlijk ook gezellige borrels en etentjes.  

Move Beyond biedt mij echt de perfecte mix van interessante projecten en collega’s. Ik hoop hier nog vele gave projecten te mogen begeleiden en mijzelf nog verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van project- en change management.  

Meer weten?

Ben

Strategisch projectmanager