Het is motiverend om te zien hoe je carrière bij Move Beyond kan groeien met heldere stappen

Al drie jaar lang ben ik met plezier onderdeel van het team bij Move Beyond. Gedurende deze tijd heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd voor diverse klanten, waarbij ik zowel PRINCE2-methoden als agile principes heb toegepast, vaak in combinatie.

Één van de pluspunten van werken bij Move Beyond is de vrijheid om jezelf te zijn en ook om zelf je route te bepalen. Naast de gebruikelijke trainingsprogramma's heb je ook de vrijheid om zelf te bepalen welke richting je wilt inslaan in je persoonlijke ontwikkeling.

Een ander positief aspect van werken bij Move Beyond is het duidelijke ontwikkelingsmodel dat aangeboden wordt. Het is echt motiverend om te zien hoe je carrière bij Move Beyond kan groeien, met heldere stappen en transparante salarisverhogingen die hand in hand gaan met je vooruitgang.

Wat ook nog een fijne bijkomstigheid is, is de mooie omgeving waarin de kantoren van Move Beyond gevestigd zijn. Het is een fijne afwisseling om af en toe te kunnen werken in zo'n bosrijke omgeving, waar je tijdens pauzes kunt genieten van een frisse wandeling met collega's door de natuur. Bovendien worden er genoeg leuke activiteiten georganiseerd om een mooie balans te creëren tussen werk en ontspanning!

Meer weten?

Cinzia Schreuders

strategisch projectmanager

Mijn naam is Cinzia Schreuders, ik ben 37 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen van 1 en 3 jaar in Deventer. Met veel plezier werk ik aan diverse projecten voor onze klanten!