De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en steeds iets beter te worden in wat je doet

Werken bij Move Beyond biedt de mogelijkheid te werken aan uitdagende projecten binnen de Logistiek en Supply Chain bij vooraanstaande bedrijven. Hier kan ik niet alleen mijn bestaande kennis en vaardigheden toepassen, maar ook verder uitbreiden.

Deze groei wordt extra gestimuleerd door de kansen die Move Beyond biedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. Denk aan diverse opleidingsmogelijkheden, zoals Prosci of PSM, maar bijvoorbeeld ook aan informatieve sessies met collega’s. Bovendien hanteert het bedrijf een duidelijke, transparante structuur voor groei en de bijbehorende beloningen.

Voor elke opdracht word je gekoppeld aan een ervaren schaduwmanager die bekend is met het specifieke onderwerp. Deze manager staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en indien nodig een helpende hand te bieden.

Move Beyond is niet alleen een plek van professionele groei, maar ook van gezelligheid en plezier. De collega's vormen een fijne en kundige groep en zijn daarnaast ook met enige regelmaat op kantoor te vinden. Hierdoor spreek je elkaar regelmatig (naast de reguliere maandmeetings), wat het gevoel geeft van een hecht 'clubhuis'.

Kortom, Move Beyond is de ideale stap voor (jonge) professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten.

Meer weten?

Wouter Vleugel

Strategisch projectmanager

Mijn naam is Wouter, ik ben woonachtig in Amsterdam en heb meer dan een decennium ervaring in de logistiek, Supply Chain en IT. Het is mij een genoegen om aan te kondigen dat ik sinds september deel uitmaak van het team bij Move Beyond als strategisch projectmanager.