De unieke werkcultuur bij Move Beyond

Madou Havenith - Move Beyond
Madou Havenith - Move Beyond
Madou Havenith - Move Beyond
Madou Havenith - Move Beyond

Bij Move Beyond staat werken gelijk aan persoonlijke ontwikkeling en groei, maar zeker ook aan plezier! Deze organisatie vormt een prachtige groep professionals, gedreven door een gemeenschappelijke passie voor verandering. De mix van diverse tools, de diversiteit aan collega's en ons werkgebied maakt het voor mij als (jonge) professional een boeiende en uitdagende omgeving om mijn carrière verder te ontwikkelen.

Move Beyond onderscheidt zich door de rijkdom aan ervaring binnen de organisatie. Deze indrukwekkende hoeveelheid kennis en vaardigheden wordt genereus gedeeld. Ook wordt het concept van schaduwmanagement omarmd, een uniek idee dat de samenwerking tussen collega's bevordert. Schaduwmanagement betekent dat elke medewerker gekoppeld wordt aan een schaduwmanager, die helpt met vragen en uitdagingen om constant te reflecteren op jezelf en je werk. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of een ervaren professional bent, er zijn altijd leermogelijkheden.

Naast werk, groei en ontwikkeling, is plezier met collega's voor mij essentieel. Move Beyond investeert daarom stevig in werkvreugde en streeft naar een open en 'gezellige' werkcultuur. Regelmatig zijn er uitjes, wordt de vrijdagmiddagborrel serieus genomen en gaan we samen op skivakantie. Een goede balans tussen werk en plezier maakt mijn werkomgeving des te aangenamer!

Bij Move Beyond is werk niet alleen leuk, het is ook inspirerend. We gaan verder dan het gewone en creëren een omgeving waar je niet alleen je carrière opbouwt, maar ook waardevolle relaties aangaat en een blijvende impact maakt.

Meer weten?

Madou Havenith

strategisch projectmanager

Mijn naam is Madou Havenith en ik ben een optimistische aanpakker met een passie voor project- en verandermanagement. Met een achtergrond in het leiden van complexe projecten en implementeren van verandering probeer ik mijn ervaring en expertise toe te passen bij onze klanten!